Graag stel ik me aan je voor!

Ik ben Yvette Reuken, getrouwd met Arthur en heb twee (volwassen) kinderen. 

Ik ben een organisator met leidinggevende capaciteiten en graag een spin in het web. Maar wat ik vooral ben is een mensenmens met gevoel voor sfeer en oog voor detail! Ik krijg veel energie van mensen die het naar hun zin hebben.

Met mijn achtergrond als secretaresse, officemanager en eventmanager heb ik veel ervaring en kennis opgedaan bij zowel grote- als mkb bedrijven. Voornamelijk in het organiseren, ontzorgen, managen & plannen van complexe projecten, administratieve processen en evenementen.  Ook heb ik een bijdrage geleverd als lid van een managementteam.

Mijn talenten liggen in;

  • een warme en open sfeer creëren
  • het organiseren, ontzorgen en structureren
  • orde in de chaos creëren 
  • creativiteit en oog voor detail hebben
  • omgang met mensen

Ik heb veel mooie ervaringen opgedaan in mijn carrière! Maar er zijn een aantal hoogtepunten waar ik met heel veel trots en plezier op terugkijk. Zo heb ik onderdeel uitgemaakt van het projectteam nieuwbouw van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Heb ik een secretariaat en een HR-afdeling opgezet. Maar ook prachtige evenementen en facilitaire projecten georganiseerd en begeleid bij Sentech. Tot slot is mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling en de diversiteit aan mensen die ik heb mogen ontmoeten nog een mooie aanvulling op mijn hoogtepunten.

In mijn vrije tijd ben ik actief betrokken geweest bij het organiseren van evenementen, zoals Jazz in Duketown, dansevents en rondvaarten in mijn geliefde stad ’s-Hertogenbosch. Maar ook het organiseren van De Dag van de Zorg. Ik  ben echt een familiemens en breng veel tijd door met mijn gezin. Heerlijk koken en lang tafelen met vrienden zijn ook favoriet.
Naast het harde werken kom ik tot rust door buiten te sporten, dans ik graag en ben ik een muziekliefhebber!

Na 30 jaar in loondienst te zijn geweest, heb ik in 2021 de grote stap gezet en ben ik mijn eigen bedrijf gestart.

Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaringen die ik heb opgedaan met je te delen!

Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Neem dan contact met mij op, zodat wij onder het genot van een kop koffie kennis met elkaar kunnen maken en vrijblijvend de mogelijkheden kunnen bespreken!